Η ιστοσελίδα grexit.gr χαιρετίζει την περήφανη νίκη του Βρετανικού λαού! Η οριστική απόσχιση της Μεγάλης Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση της ολιγαρχίας των Πολυεθνικών είναι γεγονός. Ο Βρετανικός λαός δέχθηκε λυσσαλέο αγώνα εδώ και 4 χρόνια, από τότε που έλαβε την ιστορικής σημασίας απόφαση για Brexit, αφού η πλειοψηφία των λαϊκών στρωμάτων είχε κατανοήσει ότι παρ’ όλο που η Μ. Βρετανία διατηρούσε το εθνικό της νόμισμα είχε απωλέσει εντός της ΕΕ κάθε εθνική, οικονομική και πολιτιστική κυριαρχία.

Το ιστορικής σημασίας Brexit των Βρετανών αποτελεί μεγάλο πλήγμα στα σχέδια των παγκοσμιοποιητικών ελίτ για την παγκόσμια διακυβέρνηση, μέσω της ολοκλήρωσης του θεσμού της ΕΕ στην ευρωπαϊκή ήπειρο, και παρ’ όλη τη σχεδιασμένη εκλογική ήττα του Τραμπ στις Ηνωμένες Πολιτείες από την Υπερεθνική Ελίτ. Κάθε άνθρωπος σε ολόκληρο τον κόσμο, ακόμα και αν δεν είναι ιδιαίτερα γνώστης της πολιτικής, χαίρεται με την σπουδαία αυτή νίκη-ορόσημο του Βρετανικού λαού, ο οποίος δεν λύγισε και με επιμονή επέτυχε τον τελικό του στόχο να δει την χώρα του εθνικά κυρίαρχη και ανεξάρτητη, όπως με συνέπεια πρόβαλλε τον σκληρό αυτό αγώνα η ιστοσελίδα μας.

Σίγουρα στην ιστορική αυτή συμφωνία έγιναν υποχωρήσεις και συμβιβασμοί και η Βρετανική ελίτ δεν προχώρησε σε μονομερή έξοδο από την ΕΕ χωρίς καμιά συμφωνία. Όμως ο στόχος της Υπερεθνικής Ελίτ για ένα ξεδοντιασμένο Μπρέξιτ δεν επετεύχθη. Όπως δήλωσε ο πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον : «Ενώ κάναμε το δίκαιο μερίδιο των συμβιβασμών κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων, δεν αμφισβητήσαμε ποτέ τον στόχο της αποκατάστασης της εθνικής κυριαρχίας – τον κεντρικό σκοπό της αποχώρησης από την ΕΕ. Πάντα έλεγα ότι το Brexit δεν ήταν το τέλος αλλά η αρχή: η αρχή μιας νέας εποχής εθνικής αλλαγής και ανανέωσης, η επόμενη πράξη στο μεγάλο δράμα της ιστορίας της χώρας μας. Θα ανακτήσουμε την ικανότητα να ασκούμε εξουσίες που για πολύ καιρό ήταν μόνο προστατευόμενο τμήμα των Βρυξελλών.»

Έτσι το Brexit γίνεται σήμερα το ζωντανό παράδειγμα (σαν η αναγκαία, αλλά όχι και επαρκής συνθήκη) σαν το πρώτο βήμα για κάθε λαό που θέλει να παλέψει για την εθνική και κοινωνική του κυριαρχία και αυτοκαθορισμό που σήμερα καταλύονται βάναυσα από τη στυγνή Παγκοσμιοποίηση. Και αυτό ενώ παντού στον κόσμο αναπτύσσονται ραγδαία τα κινήματα για εθνική κυριαρχία (βλέπε τη Διακήρυξη του ΜΕΚΕΑ σχετικά με τη συμφωνία του Brexit), παρόλο τον πόλεμο και την κατασυκοφάντηση που γίνεται εναντίον τους από τα έμμισθα ή και «ιδεολογικά» όργανα της εγκληματικής Υπερεθνικής Ελίτ. Έτσι, στην πατρίδα μας που έχει μετατραπεί σε κανονικό προτεκτοράτο, φτάσαμε στο σημείο η Πρόεδρος της Δημοκρατίας (κάνοντας ουσιαστικά ευθεία επίθεση κατά των κινημάτων εθνικής κυριαρχίας) να δηλώνει σε πρωτοχρονιάτικο άρθρο της ότι «πρέπει να αντισταθούμε στην τυραννία της πλειοψηφίας» για χάρη των «ατομικών δικαιωμάτων» και ότι «τα θεσμικά αντίβαρα, η διάκριση των εξουσιών και ο έλεγχος της συνταγματικότητας των νόμων, θέτουν όρια στη λαϊκή κυριαρχία και την κρατική εξουσία». Και αυτό, παρά το γεγονός βέβαια ότι ούτε οι νόμοι εκφράζουν σήμερα ουσιαστικά τη λαϊκή κυριαρχία αφού φυσικά οι νόμοι σε προτεκτοράτα όπως η Ελλάδα (σε αντίθεση π.χ. με τη Βρετανία) ουσιαστικά σχεδιάζονται, μέσω της ΕΕ, από τους προϊστάμενους της ντόπιας ελίτ στην Υπερεθνική Ελίτ. Επομένως, ειδικά στην πατρίδα μας εκφράζεται σήμερα περισσότερο παρά ποτέ η αναγκαιότητα για την διαμόρφωση ενός πανεθνικού κινήματος GREXIT που θα συμβαδίσει με τα αναπτυσσόμενα ευρωπαϊκά κινήματα κυριαρχίας και θα βγάλει το λαό μας από το τέλμα στο οποίο τον βυθίζει για τις επόμενες δεκαετίες η Ευρωπαϊκή Ένωση και οι ντόπιες υποτελείς ελίτ και Ευρωκατοχικές κυβερνήσεις που εναλλάσσονται.

Διαβάστε την «Διακήρυξη του ΜΕΚΕΑ για τη συμφωνία του Brexit- το πιο σημαντικό γεγονός στην ιστορία των κινημάτων κυριαρχίας»

grexit.gr – 6/1/2021